Mellokväll utan efterfest

Hej, god morgon! Tittade ni på Melodifestivalen igår? Känns som att hela Sverige gjorde det. Men det är ju faktiskt väldigt mysigt att det finns en grej som samlar dom flesta 🙂 Vi körde iaf all in med mello-myset hemma hos Linda-Marie och Emil i deras nya superfina lägenhet som dom nyss flyttat in i. Jag blev så himla sugen på att flytta när jag fick se hur fint dom hade det, Linda-Marie hade dessutom stylat hennes egna walk-in-closet som blev så himla fin! Jag får ju tyvärr inte plats med det här.. Det fick jag iof inte i min förra lägenhet heller, gjorde en mini-variant som man knappt kunde röra sig i. Inte superkul, det ska ju vara ordentligt annars kan det gärna få vara vanliga garderober bara. Aja, vi får ta det när det blir läge för just nu finns det ingen chans att vi kan sälja denna lägenhet då värdet är helt fel. Vi måste vänta tills det vänder så vi förlorar massa pengar. Gäller att ha is i magen..

Hur som helst, MELLO! Jag har inte följt det slaviskt i år, har kollat lite då och då. Men jag hade bestämt mig för att jag tänkte rösta på Nano för jag verkligen älskar hans låt, den är så bra! Har lyssnat flera gånger på den i bilen. Men om jag ska vara helt ärligt så tyckte jag faktiskt han inte sjöng speciellt bra alls live.. Men den inspelade varianten är mycket bättre, men det är väl mycket fix på rösten antar jag.. Oavsett lät jag mig inte påverkas av det tills jag jag fick höra att han har blivit anklagad för våldtäkt och då kände jag att jag inte kunde rösta på honom, så jag fick lägga mina röster på John Lundvik istället 🙂 Kändes fel att stötta en människa som ev kan ha gjort något sånt hemskt.. Det går ju inte emot allt jag tror på. Sen var John grym, älskade hans energi och han verkade så oerhört tacksam och glad över att få vara på scen. Sånt är ju så vackert att bevittna.. Dock tror jag inte den låten har så jättestor chans i Tel Aviv, om han inte lyckas charma hela världen med sitt leende..

alexandra nilsson linda-marie

from Alexandra Nilsson https://kissies.se/2019/03/10/mellokvall-utan-efterfest/
via hitta knullkontakt

from Suzie Weathers https://ift.tt/2J38SVs
via BODYCONTACT ANNONS

Go Top